Istraživanja su pokazala da, kada klijent dolazi na vašu web stranicu informirati se o uslugama koje nudite, on će u prvih 5 sekundi provedenih na stranici steći dojam o vama i u većini slučajeva već tada odlučiti hoće li vam pružiti povjerenje u potencijalnoj suradnji.

Izrada jednostavnih web stranica na kojoj želite svoje proizvode i/ili usluge pokazati potencijalnim kupcima.

Popularnosti web aplikacija doprinosi i činjenjenica da za njih nije potreban operativni sustav, instalacija, posebni hardverski zahtjevi... Aplikaciji se pristupa putem web preglednika te je istodobno dostupna na raznim uređajima (računalo, tablet, smartphone...).

Čak 90% ljudi koji stanuju u Republici Hrvatskoj, točnije njih 3 787 838, ima pristup internetu. Iz toga možemo zaključiti da je od ključne važnosti da vaše poslovanje bude prisutno na internetu.

Stvaranje vizualnog identiteta prvi je i najkvalitetniji korak u brendiranju proizvoda, tvrtke ili neprofitne organizacije. Dizajn vizualnog identiteta osnovno je polazište za dobar marketing.

Postavke kolačića

Osnovni kolačići
Ovi kolačići postavljani su zbog osnovnih funkcija ove web stranice. Pomoću njih ne možemo vas pratiti ili prepoznati. Npr. bez postavljanja ove vrste kolačića, prozor s postavkama kolačića bi bilo nemoguće sakriti.
Analitički kolačići
Ova vrsta kolačića služi kako bismo mogli pratiti statistku posjećenosti stranice i navike naših posjetitelja. U tu svrhu koristimo Google Analytics i Facebook Pixel.
Pogledaj više