izrada-web-aplikacija

Izrada web aplikacija

Složenije web stranice možemo nazvati i web aplikacijama, a kao primjeri jedne web aplikacije možemo izdvojiti web shopove, veće news portale ili upravljačke sustave. Razvojem interneta i novih tehnologija povećana je popularnost web aplikacija koje donose bolje korisničko iskustvo i veću interakciju između korisnika.

Popularnosti web aplikacija doprinosi i činjenjenica da za njih nije potreban operativni sustav, instalacija, posebni hardverski zahtjevi... Aplikaciji se pristupa putem web preglednika te je istodobno dostupna na raznim uređajima (računalo, tablet, smartphone...). Kod ovakve vrste aplikacija također se izbjegava potreba za nadogradnjama. Potreban vam je samo pristup internetu.

CMS

Content Management sustav (CMS) je sustav uz pomoć kojeg uređujemo web stranice. CMS nam omogućava da u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta možemo upravljati sadržajem internet stranica koje izrađujemo bez da posjedujemo znanje programiranja. Dovoljan nam je internet preglednik i poznavanje osnova korištenja računala. Naš CMS je u potpunosti izrađen i prilagođen potrebama vlasnika kako bi na što lakši i jednostavniji način mogao izmijenjivati sadržaj svoje web stranice.

Laravel

U izradi web aplikacija koristimo jedan od najpopularnijih PHP frameworkova - Laravel. Neki od razloga koji Laravel čine toliko popularnim su izvrsna dokumentacija, intuitivna sintaksa, praktična struktura aplikacije te mnogi paketi koji proširuju mogućnosti ovog frameworka.

Naša specijalnost su sve vrste web i grafičkih riješenja. Izgradimo dobre stvari zajedno.
Obratite nam se s povjerenjem.