Usluge

SEO optimizacija

SEO optimizacija je skup više radnji kroz koje cilj optimizirati web stranicu u svrhu povećanja organskog prometa. Ili jednostavnijim rječnikom – cilj je osigurati što bolju poziciju tijekom Google pretraživanja.

Naš tim koristi moderne SEO usluge, potpomognute najboljim praksama digitalnog marketinga, kako bi povećao vaš organski promet i rangiranje na tražilicama. Usluge optimizacije za tražilice temelj su svake uspješne strategije internetskog marketinga. Međutim, pronalaženje prave SEO tvrtke može biti izazov. Dopustite našim SEO stručnjacima da vam pojednostave proces osmišljavanjem uspješne SEO strategije koja odgovara vašim ciljevima i proračunu.

Kako SEO optimizacija radi?

Sve počinje s internet tražilicama (npr. Google, Bing, Yahoo!). Svaka tražilica ima svoje alate za indeksiranje kojima je cilj doći do svake web stranice na internetu te prikupiti njen sadržaj kako bi izgradili svoj indeks (svojevrsna baza podataka svih stranica na internetu). Kada korisnik započne pretraživanje na Googleu, algoritam tražilice pregledava tu bazu podataka kako bi pružio najvažnije i najrelevantnije informacije u rezultatima pretraživanja, uobičajeno poznatim kao rang tražilice.

I tu dolazi SEO optimizacija. Ona nam omogućuje da pomognemo tražilicama da bolje razumiju što se nalazi na vašoj web stranici, vrijednost koju vaše poslovanje može ponuditi i kako se povezujete s relevantnim ključnim riječima. To je temelj koji usmjerava organski promet na vašu web stranicu i jača svaki aspekt vaše strategije digitalnog marketinga.

No glavne tražilice neprestano razvijaju svoje algoritme i strategije kako bi zadovoljile rastuće zahtjeve korisnika. Zato je bitno održavati održivu strategiju optimizacije koja kontinuirano radi za vas i vaše poslovanje.

SEO je ključan za rast poslovanja

Samo na Googleu svakodnevno se izvrši 3,5 milijardi pretraživanja. S obzirom na količinu web stranica koje se natječu što bolje mjesto u pretraživanjima, stjecanje vidljivosti je ključno. Bez obzira na to koji je vaš cilj – poticanje prometa, generiranje potencijalnih kupaca, povećanje prodaje, povećanje svijesti o robnoj marki – pozicija na Googleu je od iznimnog značaja, a jedini način da pozicija bude što bolja je kvalitetna SEO optimizacija.

Prethodni radovi

Najbolja referenca su nam naši prethodni projekti i klijenti s kojima smo ih realizirali. Ovo su samo neki od njih.

Proces izrade web stranice

Početni dogovor

Naša zadaća
Obaveze klijenta
Lista zahtijeva
Istraživanje i procjena
Kreiranje mape website
Komentar mape website
Konačan prijedlog
Odobrenje

Dizajn i programiranje

Naša zadaća
Obaveze klijenta
Popis potrebnog sadržaja
Dostava fotografija i ostalog sadržaja
Dizajn naslovne stranice
Komentar dizajna naslovne stranice
Dizajn podstranica
Komentar dizajna podstranica
Programiranje stranice
Podizanje stranice na server

Testiranje funkcionalnosti

Naša zadaća
Obaveze klijenta
Testiranje na različitim rezolucijama
Testiranje na različitim uređajima
Pregled i komentar
Završne izmjene
Završno odobrenje

SEO postavke

Naša zadaća
Obaveze klijenta
Oprimiziranje brzine web stranice
SEO optimizacija
Generiranje mape web stranice

Lansiranje

Naša zadaća
Obaveze klijenta
Upload stranice na server
Testiranje u live okruženju
Obuka klijenta za rad na web stranici